Най-красивата българка Ваня Пенева страда по тежка разлъка




Мис България 2011 няма мъж до себе си

Най-красивата българка Ваня Пенева страда по тежка разлъка


Красавицата приключва дълга връзка дни преди конкурса. Въпреки че преживява изключително тежко раздялата, тя успява да се мобилизира и да покаже всичко, на което е способна, на оспорваната надпревара за короната.

Макар че Ваня не крие дългогодишната си връзка, тя е доста лаконична и кратка в отговорите си пред медиите за причините, довели до раздялата. Някои потребители в интернет побързаха да констатират, че вероятно бившият й приятел е ревнувал и Ваня е предпочела славата пред любовта. Тези слухове тя категорично опровергава, но не желае да навлиза в подробности. Тепърва брюнетката ще свиква с медийната слава и с нахалните фотоапарати на журналистите. Засега приема всичко откъм забавната част и не се дразни на прекалено личните въпроси. Фактът, че е свободна, все пак зарадва мъжката аудитория, защото Ваня вече има доста фенове. От дългогодишната си връзка красавицата има мил спомен – красива персийска котка, която й напомня за човека, който й я е подарил.

Що се отнася до обвиненията, че е поредната миска с купена победа, Ваня заявява, че никой не е плащал за “тежката” й корона. Всичко постига с помощта на семейството и близките си.

Нека припомним, че Ваня стана “Царица на Долината на розите” през 2007 г. и въпреки че не се занимава активно с мода, тя обича да участва в конкурси за красота.



Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи