Мис Силикон Лили Иванова е скучна!





Мис Силикон Лили Иванова

Мис Цица се определи като изключително скучна и май ще се окаже точно такава, поне за клюкарите



Не прави орална любов, не практикува групов секс, няма срамни сексуални подвизи и не ходи по богати чичковци. Не, не говорим за Дева Мария! Представете си, такава е новата Мис Силикон Лили Иванова. Знойното мамче се оказа доста срамежливо. Дори самата тя често се определя като скучна жена. Скучна, скучна, ама не се свени да си покаже гърдите пред цяла България, коментират фенове на еротиката.


В интервю за светската хроникьорка Светлана Терзиева – Сесил, Лили Иванова се описва като безинтересна за клюкарите. Единствената пикантерия около раздялата с мъжа й също бе унищожена, след като Мис Силикон разкри, че причината е „несходство в характерите” – възможно най-скучното оправдание.


Попитана дали си пада по оралната любов, Мис Цица тактично отклонява въпроса и сменя темата в посока меркантилни жени и прочие предъвквани теми.


Лили Иванова няма и мъж до себе си в момента. Ни богат, ни беден! Тя твърди, че толкова се е напарила от мъжете, че сега не иска да се обвързва и предпочита да гледа сама 2-годишната си дъщеричка. Освен това, е на мнение, че богатите и известни мъже носят след себе си проблеми.

Не стига всичко друго, ами накрая заявява, че размерът нямал значение! Мъка, мъка! Скука, скука!
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи