Вижте какво възбужда Радина Кърджилова!




Колкото до връзките си, Радина Кърджилова призна за всяка една от тях – за Деян Донков, за Wosh MC, за Калин.

Обожавам мъже с хубави ръце. Привличат ме, дори ме възбуждат”, разкрива Радина.


Радина Кърджилова много прилича на героинята си от „Стъклен дом” Сияна. Тя е също толкова ранима и винаги търси любов, тръпка. Признава, че не може да живее без силни емоции и без мъжка закрила и страст. Пред списание Eva Радина Кърджилова споделя тайни от интимния си живот, за които никога досега не е говорила.

Харесва силните мъже, в чиито ръце се чувства като клечка кибрит. Той може всеки момента да я запали и да избухне любовен пожар. Но държи винаги да е само 1 клечка, а не пълен киберит, иска да бъде единствена.


Това, което най-много я възбужда, обаче са мъжките ръце. Те са първото нещо, което гледа в един мъж. Не е задължително те да са прекалено мускулести и „напомпани”, просто трябва да й вдъхват сигурност, доверие и да подсказват за силата в мъжа. „Обожавам мъже с хубави ръце. Привличат ме, дори ме възбуждат”, разкрива Радина.


Колкото до връзките си, Радина Кърджилова призна за всяка една от тях – за Деян Донков, за Wosh MC, за Калин. С Деян Донков призна, че излизат, но го няма ефекта „уау”, или пеперудите в стомаха. Голямата й любов и голямата й тръпка е именно Стефан, или Wosh MC. С рапъра са били цели 8 години¸били са сгодени, правили са планове за сватба, за деца. Но са били като огън и лед. Разделили са се много драматично


А хубавият Калин е бил пълната противоположност на Wosh MC – спокоен, хармоничен. Това привлякло Радина, но и в един момент я изплашило и тя се отдръпнала.

Сега може да се каже, че е сама и търси любовта.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи