Връзката на Алисия и Михайлов е измислица





Връзката на Алисия и Михайлов е измислица

Ники Михайлов никога не би имал връзка с жена като Алисия – твърди известен пиар


Известният пиар Наско Лазаров е убеден, че връзката между фолкзвездата Алисия и Ники Михайлов е пълна измислица. Той дори смята, че инициативата е на блондинката. Футболистът не би бил с жена като нея – продължава да философства Лазаров. Не е ясно какво има предвид под “жена като нея” – дали защото е фолкзвезда или не одобрява поведението й…


Бащата на Ники също бил против всякакви манекенки и фолкаджийки. Преди време точно той спрял фотосесия на сина си и Симона Първанова, пише агенция Блиц.


Пиарът смятат, че снимките, които се разпространяват на Алисия и Михайлов, си ги пуска точно фолкзвездата, за да накара Божинов да ревнува и да си отмъсти на Николета Лозанова, с която са в “студена война”.

По повод на новоизлюпената певица Ni Lo, Лазаров стига до извода, че за да станеш изпълнител, съвсем не ти е нужен талант, ако имаш дебела банкова сметка. Така и моделката Андреа в един момент се превърнала в певица – с много пари. Дори да нямаш глас, ако зад теб стоят финикийските знаци, музикалната кариера ти е кърпа вързана – продължава с разсъжденията си пиарът. И в това нямало нищо лошо, стига да си го поставиш за цел. Екип от професионалисти ще се погрижи за кариерата и на най-фалшиво пеещата гърла – твърди Наско.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи