Нихал не си пада по Къванч





Нихал не си пада по Къванч

20-годишната турска звезда Хазал Кая играе Нихал в „Забраненият плод”


Хазал Кая споделя, че партньорството й с красавеца Къванч Татлъту е само пред камерата. Той играе любимия й Бехлюл, но в реалността всеки има отделен живот. „Ние сме само много добри колеги в „Забраненият плод„. За разлика от повечето момичета в Турция аз не си падам по него” – откровеничи амбициозната актриса.

Хазал е жертва на амбициозна майка, която я следва навсякъде и е неин мениджър. Без нейно знание актрисата не подписва договори, не приема никакви предложения и даже не дава интервюта. Младата звезда смята, че майка й върви след нея, защото иска да я предпази от много подмолни камъни в бранша.

Макар да е мюсюлманка, тя е лишена от всякакви верски предразсъдъци. Готова е дори да се съблече пред камерите и да участва в интимни сцени, стига ролята да го изисква. В момента тя играе ролята на бедно момиче, в което се влюбва млад големец, в един от най-актуалните в момента сериали в Турция „Кръстих я Фериха”.

Хазал признава, че е сбъднала детската си мечта да стане актриса. Родителите й са юристи, но тя от малка има увлечение към изкуството – свири на цигулка, танцува, участва в театрални трупи.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи