Елена Паришева ражда от Попето през декември




Елена Паришева ражда от Попето през декември
Сензацията, която завладя пресата през изминалия уикенд бе за бременността на една от популярните звезди на музикална компания “Пайнер” – Елена Паришева.


Голямата тайна, пазена от певицата и бъдещия татко – футболиста Ивелин Попов, бе разкрита от приятели на национала. Те не скриха, че капитанът на националите е на седмото небе от няколко месеца, но причина за това не са отличните му изяви за “Газиантепспор”, а предстоящото щастливо събитие в личния му живот.

Според колеги на футболиста, младият нападател ще стане татко в края на годината.

Че сексапилната певица Елена Паришева е бременна, знаеха само най-близките й приятелки, но тази новина дълго не можеше да остане скрита, както от почитателите на футболиста, така и от многобройните фенове на фолк певицата.
Във виртуалното пространство през целия уикенд Елена получаваше поздрави от своите приятели и почитатели, с най-мили пожелания.
По всичко личи, че певицата е много отговорна към своята бременност и затова е решила да й се посвети изцяло. Според приятелки на звездата, тя е в средата на бременността си и вместо Новогодишен подарък, ще може да поднесе на Ивелин Попов най-хубавия дар - да стане татко за първи път, пише planeta.tv.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи