Милен Цветков има нова любовна тръпка




Телевизионерът Милен Цветков се разделил с приятелката си Ивета заради Камелия Воче


Милен Цветков има нова любовна тръпка


Бившият новинар на БНТ и настоящ водещ на ток шоу Милен Цветков изглежда има нова тръпка, твърдят от електронното издание „Блиц“. Той прекратил двегодишната си връзка с чаровната масажистка, но не както твърдеше мълвата заради интернет флиртове с млади красавици, а заради бившата приятелка на Гибона, водещата Камелия Воче.

Двойката даде повод за клюки, като се появи заедно на парти миналата седмица. При това, освен че прекарали цялото време близо един до друг двамата се държали и доста интимно, което веднага породило слухове, че са повече от приятели.


Красивата Камелия Воче не е в първа младост, но доста по-млади нимфетки могат да й завидят за класата, с която остарява.
Милен Цветков е заслепен от чара на Воче


Чарът й изглежда не е оставил и Цветков безчувствен, щом й кавалерства и дори повече. Двойката си тръгнала и от партито заедно, с което допълнително наляла масло в огъня и провокира още клюки. При това подаръците, които отнесли със себе си били от откровено сексуален характер.


Дали наистина телевизионерът има връзка с Камелия Воче, или това е поредната забежка на един мъж на средна възраст, само времето ще покаже. Все пак можем да предположим, че тв водещият явно излиза от кризата на 50-те години, щом е решил да замени 20-годишната масажистка Ивета, за доста по-зрялата Воче.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи