Глория: Срамувам се от това, което се случва с фолка




Певицата се възмущава от повечето текстове в жанра

Глория: Срамувам се от това, което се случва с фолка

Фолк певицата Глория заяви пред списание „Нов фолк“, че е крайно време да настъпи промяна в българския попфолк, тъй като в последно време простотията е взела връх. Русенката се слави като една от изпълнителките, които никога не са прекрачвали границата на добрия тон в песните си.
„Ние живеем на Балканите и тази музика ни е в кръвта, но нещата понякога просто прекрачват всякакви граници и на мен самата ми е малко неудобно да слушам някои текстове… Срамувам се просто от това. Аз си държа на качествените неща, на хубавите текстове и ще продължавам да следвам своя път и това, което ми подсказва сърцето“, категорична е примата.

Наскоро Глория навърши 38 години и събра 15-20 от най-близките си приятели в столичния ресторант „Таван“. Сред най-хубавите подаръци, които получила бил огромен букет с картичка, която била озаглавена „20 причини, заради които те обожавам“ – и написана на ръка. От мъж, разбира се. Певицата се зарадвала и на страхотна саксийка с четирилистни детелини – до този момент не била виждала такава.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи