Ванко 1: Николета пее по-добре от певиците ни




Рапърът смята, че поне 90% от родните диви пеят не по-добре от Николета

Ванко 1: Николета пее по-добре от певиците ни
Ванко 1 е убеден, че Николета има гласови данни

Че голяма част от певиците в родния поп фолк не могат да пеят, е всеизвестен факт. Славата си дивите дължат най-вече на силиконовите си прелести, с които радват мъжете и добрата компютърна обработка на гласовете им. Но ако фолк изпълнителките поне се опитват по някакъв начин да прикрият дефектите в гласовете си, музикалното бедствие Николета Лозанова дори и след компютърна обработка на гласа си, не успя да ни заблуди, че може да пее.

За твърдите убеждения на Николета, че става за певица, можем да благодарим не на друг, а лично на Ванко 1. Бившият затворник гостува вчера в сутрешния блок на ТВ7 “БОдилник“ и сподели, че готви нов дует със сексапилната брюнетка. Но този път към тях ще се присъедини и кралят на фолка Азис, пише blife.bg.


Според Ванко родните певици нямали право да критикуват гласа на Ни Ло, защото 90% от тях не пеели по-добре от нея. Факт, с който всички сме съгласни, но това съвсем не оправдава музикалните изтезания, на които ни подложи песента им.

Можем само да се надяваме гласът на Лозанова да не се чува много в новото парче на триото. Или че поне трелите на Азо и рапирането на Ванко1 ще намалят болките в главите, които певческите дарби на плеймейтката за втори път ще предизвикат.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи