ВИП-ове плащат по 1500 евро за клуба на богатите




ВИП-ове плащат по 1500 евро за клуба на богатите
Вдовиците на босовете са с ВИП пропуски за клуба на богатите на столичния булевард „Руски", който ще бъде открит в четвъртък вечерта.

Гостите ще бъдат посрещнати на френско парти с наши и световни звезди. Медии не са поканени и никой политик не се очаква да държи речи.

Годишната такса е няколко вида, издадоха запознати. За дами е 600 евро, а за мъже - 1200 евро. Има и ВИП такса от 1500 евро, като при нея не се прави разлика в половете.

Срещу тези пари се гарантира вход и присъствие на някои от специалните събития, а за виповете - достъп до специални стаи с тиха и луксозна атмосфера. Всеки картодържател може да води със себе си по още трима или четирима души.

С ВИП пропуски са се уредили Мая Илиева, вдовица на легендарния бос Георги Илиев, нейната първа приятелка Адриана Тюркмен, вдовица на Филип Найденов-Фатик, пише в. "Монитор".

Футболистът Димитър Бербатов и живеещият у нас английски актьор ветеран Бен Крос също са се сдобили с ВИП карти, за които не са плащали. Те са им подарени като бонус от собственика на клуба. Няколко министри също били с безплатни пропуски, но засега имената им се пазят в тайна.

Васил Найденов и изпълнителят на Mambo №5 Лу Бега ще пеят на откриването на най-големия частен клуб у нас. Собственикът на къщата на Яблански пък щял да се похвали с много скъпа картина от класически френски художник, пише lifestyle.bg.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи