Валери Божинов герой в дебютния клип на гаджето си Николета




Валери Божинов герой в дебютния клип на гаджето си Николета

Докато родните национали се излагаха в Корсика срещу сборния отбор на френската област, Валери Божинов стана главно действащо лице в центъра на София. Футболистът се включи в снимките на дебютния клип на гаджето си Николета Лозанова.
Както е известно, плеймейтката ще дебютира на музикалната сцена в тандем със скандалния рапър Ванко 1 с песента "Запази вечерта".

Режисьорът на видеото Людмил Иларионов - Люси разпъна осветление и камери пред столичен клуб на бул. Мария Луиза, с което предизвика любопитството на случайните минувачи.

Пред клуба бяха паркирани два ярко червени автомобила, като единия "дебютира" в нощния живот на София. Става въпрос за новото Ферари на Валери и Николета, като според специалисти Божинов е броил за луксозното возило над 200 000 евро.

Разбира се, Ферари-то също стана акцент в снимките на видеото.

"Войната" между Николета и Валери Божинов от една страна и бившите им половинки Алисия и Николай Михайлов от друга, явно тепърва ще се разгаря на светско-музикалния фронт.

Само преди няколко седмици Алисия представи новия си клип към парчето "Двойно повече", в което "дебютира" ламборджинито на вратаря на националния ни отбор. Николета и Валери пък ще се пробват да ги "надцакат" с червеното ферари. Явно надпреварата чие гадже кара по-лъскав и мощен автомобил не е без значение за тях.

Иначе Ванко 1, Николета и Валери заснеха част от сцените за бъдещото си видео, като пресъздадоха влизането на светска двойка в клуб. Не стана ясно каква е ролята на журналиста Мартин Карбовски, който даваше някакви съвети в рамките на половин час. Ванко 1, Николета и Валери заснеха част от сцените за бъдещото си видео

Ванко 1 и Валери се изказаха доста ласкаво за певческите възможности на Лозанова, а футболистът дори е сигурен, че много специалисти ще се изненадат от таланта й.

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи