Младото гадже на Милен Цветков му цитира Достоевски в леглото




Милен Цветков се е заел с почти непосилната задача да образова половинката си Ивета

Младото гадже на Милен Цветков му цитира Достоевски в леглото

Телевизионният водещ твърдо е решил да въведе младата госпожица в дълбоките дебри на културата и изкуството – заяви самият той в предаването си.

Според него младите хора вече не четат и нямат никакви познания по история, музика, изобразително изкуство и литература.Милен Цветков чистосърдечно си призна, че 24-годишната му годеница не прави изключение. Той обаче е твърдо решен да не я оставя невежа и всеки ден я кара да чете. За начало й подготвил дълъг списък с романи на руски класици и следи по колко страници дневно изчита Ивета. Позволява се дори да я препитва. Самата тя нямала нищо против да се разнообразява със стойностна литература, докато чака поредния желаещ да му направи масаж.


Девойката дори се стремяла да запаметява фрази от големите руски автори, с които по-късно да впечатлява любимия си. Тя дори му цитирала Достоевски в леглото, което пък превръщало в лъв Милен под завивките. Според Цветков масажистката имала остър ум и бързо щяла да навакса пропуснатото.

В петък вечер журналистът водил половинката си на театър. Това било другата пробойна в общата култура на Ивета. В събота вечер пък двойката се отдавала на седмото изкуство киното. В неделя вечер пък гледали телевизия, тъй като също имало хубави филми по сериозните канали.

А в следващото видео има много смях – зрител напада Милен Цветков по телефона.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи