Иво Сиромахов нападна Валери Божинов и Николета Лозанова




Сценаристът на Слави смята, че нападателят на Парма прави всичко възможно, за да се пише за него в медиите

Иво Сиромахов нападна Валери Божинов и Николета Лозанова

Иво Сиромахов


Иво Сиромахов се изяви и като тънък познавач на футбола. Сценаристът от „Шоуто на Слави” прави цялостен разбор на случващото се в най-популярния спорт.
В интервюто си писателят обръща внимание и на цялата медийна истерия около Валери Божинов и Ники Михайлов, които си размениха половинките Николета Лозанова и Валери Божинов.

”Тия истории са голяма глупост. Айде, Валери Божинов донякъде го разбирам – той и без друго не играе и само си търси повод медиите да пишат за него, за да не го забравят напълно хората. Но за какво са му тия простотии на Ники Михайлов, който в момента е най-добрият вратар в холандското първенство и прави много силни мачове?”, откровено заявява Сиромахов.

Напоследък в „Шоуто на Слави” хумористът и колегите му доста се бъзикат с Николета Лознаова. Но Иво има своето обяснение за появата на тази симбиоза между футболисти и моделки. „Нормално е да има такива връзки, защото къде прекарват свободното си време футболистите? В чалгаклубовете. Ако посещаваха читалните на Народната библиотека, вероятно щяха да ходят с библиотекарки“, отбелязва той.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи