Пада ли си Chef Борис Петров по Сидония?




Елен Колева флиртува с Chef Борис Петров, който пък май си пада по Сидония


Пада ли си Chef Борис Петров по Сидония?
Сидония
Сложните отношения между жури и участници в Lord of the Chefs породиха съмнения за възникването на някои интимни чувства. Зрителите станаха свидетели на това как беше удоволствие за Chef Борис Петров да разплаква Сидония.
За заядливото му отношение към младата готвачка някои домакини дори изразиха желание да счупят точилка по главата на майстора. Истината обаче може да се окаже друга. Борис Петров се заяждал със Сидония, за да привлече и обсеби вниманието й, защото всъщност я харесва като жена.

Истината почти лъсна в епизода, в който шеф Петров и Сидония по ирония на съдбата трябваше да направят кулинарно дуо и да се борят с останалите участници в риалитито. В края на задачата Борис и Сидония свойски се прегърнаха и личеше, че искрите на симпатия прехвърчат между тях.

Елен Колева флиртува с Chef Борис Петров, който пък май си пада по Сидония
Chef Борис Петров
В същото време Елен Колева била заподозряна в изневяра – коментират разпалено из коридорите на Би Ти Ви. Любимият й приятел Александър, известен производител на майонеза, се усъмнил в целомъдрието й след последните епизоди на шоуто. Следейки изявите на Елен, бизнесменът си внушил, че тя се държи доста фриволно с шеф Борис Петров. Актрисата побързала да го увери, че това е само шоу, в което по-важна е сензацията.

Финалът на шоуто е на 26 май.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи