Ники Михайлов го е шубе от мафията




Вратарят на националния отбор по футбол споделил, че се страхува от нападение на мафиотски босове.

Вратарят на националния отбор по футбол споделил, че се страхува от нападение на мафиотски босове.
Синът на футболиста Боби Михайлов – Ники Михайлов

Синът на футболиста Боби Михайлов – Ники Михайлов, за пореден път привлече вниманието върху себе си. В интервю за едно от холандските електронни издания футболистът споделил, че се движи непрекъснато с охрана, защото се страхува от нападение от страна на мафиотски босове.

„И през деня, и вечер имам по няколко бодигарда. Не е разумно да се движа сам, при положение че преди време един местен мафиотски бос заля ферарито ми с киселина. Оттогава живея със страх. Може да ме нападнат и да ми счупят ръцете, за да не играя“, признал Михайлов-син.

Истинността в думите на вратаря, обаче е под голям въпрос, предвид факта, че той обича да привлича вниманието върху себе си и да прави на важен. Освен за страха си от мафията, спортистът признал още и за връзката си с Алисия, както и за размяната на футболните съпруги.

Потвърждавайки, че по този начин е отмъстил на бившата си половинка Николета и на Валери Божинов, Михайлов изразил недоволството си и по повод твърденията, че е замесен в различни престъпления като сводничество и взимане на наркотици, както и от непрекъснатите преследвачески набези от страна на папараците.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи