Ето го злодея в „Стъклен дом“!




Драматичен конфликт се разиграва и между сестрите Боряна и Елена

Драматичен конфликт се разиграва и между сестрите Боряна и Елена


Една от големите мистерии в известния сериал е разкрита. Тайнственият купувач, домогващ се до акциите на мола в „Стъклен дом“, е не друг, а героят на Юлиан Вергов, Николай Жеков. Според „Монитор“, той не стои със скръстени ръце в затвора, а крои планове за отмъщение.

Продуцентите на сериала в крайна сметка отстъпиха пред заплахите и настояванията на фенове и върнаха героя на Вергов в сериала, макар и чак в последните епизоди на сезона.

По-нататък в сериала ще видим, че именно Жеков намира Тома и чрез изнудване за минали престъпления го принуждава да изпълнява всичките му желания. В крайна сметка, Николай получава онова, което иска и съдружниците продават акциите си в мола.

Другият „злодей“ в сериала – сестрата на Боряна Касабова, Албена (Диляна Попова), също има своя тъмна тайна. Тя съвсем не се появява случайно пред колата на младоженците. Албена работи рамо до рамо с Николай Жеков. Завърнала се, за да получи възмездие от близките си, защото са я изоставили като проститутка в Италия, младата жена не само ще лъже и манипулира. Жестокостта на Албена се простира дотам, че тя дори отвлича родната си сестра и иска от съпруга й Камен откуп от 5 млн. лева.

В края на сезона, зрителите ще видят още как Албена блъска Боряна в язовир Искър и за да спаси любимата си, Камен ще трябва да преодолее страха си от вода.

В миналия епизод (излъчен вчера) се разкри кой стои зад пътния инцидент, в който Елена Сарафова (Яна Маринова) беше блъсната от кола. В действителност това е постановка организирана от нея с помощта на Чарли (Асен Блатечки), благодарение на която се надява, съпругът й, кметът Виктор Сарафов да бъде обвинен, за случилото се и да й даде по-лесно развод.

По всичко личи, че последните епизоди на сезона ще са разтърсващи, така че със сигурност си заслужава да се гледат.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи