Андреа ще закрива турнето на „Пайнер“ тази година!




Преслава аут от лятната обиколка на фолкаджиите

Андреа ще закрива турнето на „Пайнер“ тази година!
турнето на „Пайнер“

Андреа ще бъде черешката на тортата на тазгодишното лятно турне на фирма „Пайнер“. Акциите на певицата вече толкова са се вдигнали в очите на Митко Димитров, че маститият продуцент не се поколебал да я посочи като изпълнителката, която ще закрива концертите.
Големите звезди Ивана и Глория са аут от списъка с изпълнителите. Изключително изненадващо същата участ грози Камелия, Райна, Преслава и Джена, ако се вярва на слуховете. Последните ще отсъстват заради липсата на хитове, но не е изключено да се появят като гост-артисти в някой от спектаклите.

Сред сигурните имена на турнето са Константин, Илиян, Емилия, Галена, Кали, Цветелина Янева, Анелия и Мария.

Пред „Блясък“ пък Камелия бе изненадващо критична към случващото се във фолка и индиректно нападна голяма част от колежките си в „Пайнер“.

„Нещата започнаха прекалено да се комерсиализират, да се насочва вниманието към скъпата дрънкулка, не към музиката. На преден план излиза това как си облечен, каква марка ти е роклята, а не какво е посланието на твоята музика. Мисля, че заради това жанрът изгуби много фенове. Хората не искат само празен ритъм“, смята златната рибка на българския попфолк.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи