Кубрат Пулев-Кобрата се бие само на ринга




Кубрат Пулев-Кобрата е най-известният български боксьор в момента

Кубрат Пулев-Кобрата е най-известният български боксьор в момента

Състезава се в категория над 91 кг, а повечето му противници с основание се боят от уменията му на ринга. Тези, които го познават отблизо, твърдят, че Кобрата е агресивен, само когато се състезава за победа. Извън ринга той предпочита да се изявява не във физически схватки и побоища, а в светския новинарски поток.
Обича светската хроника, но не нашата, а чужбинската. Сиреч не му пука какво става с Николета Лозанова, а се интересува от Анджелина Джоли.

Връзката му с фолкзвездата Андреа и участията в нейни клипове са причина името му да не слиза от жълтите хроники. Певицата и боксьорът са една от най-коментираните ВИП двойки и около тях непрекъснато циркулират слухове както за раздяла, така и за предстояща сватба.


Засега факт е единствено, че двамата са заедно и се радват на любовта си, без да бързат със сериозни стъпки, като минаване под венчило и създаване на наследници.

„Не искаме с Андреа засега да се женим. За всичко си има време. Защо да се женим сега, като после трябва да се развеждаме?” – двусмислено пита Кобрата.

За него се знае, че държи Андреа далече от ринга, защото не му носела късмет. „Тя в спорта не ти носи късмет, та в живота ли?” – бъзикат го приятели, което го кара да поглежда лошо.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи