Емилия претърпя тежка катастрофа




Слава богу, само с охлузвания се отърва певицата Емилия, която катастрофира с луксозния си джип БМВ на автомагистрала „Тракия”.

Емилия претърпя тежка катастрофа
Миналата събота, 21 май певицата оцеляла в зверска катастрофа. Разбила се с джип по пътя към Бургас. Инцидентът станал следобед на 178-ия километър на магистрала „Тракия”, пише kliuki.bg. Въпреки страховития удар, пътуващите в луксозния автомобил се разминали само с уплаха и незначителни натъртвания.
Според очевидци злополучната кола е била шофирана от Емилия. Самата тя не скрила този факт, когато я попитали кой е бил зад волана. След катастрофата половинката на Коко Динев била с размазан грим по лицето – индикация, че е плакала заради преживяното.
Джипът БМВ Х6 се забил в мантинелата, като при удара след скорост 200 км в час изхвръкнали предните гуми на немското возило. Всички въздушни възглавници се отворили, предният капак се огънал нагоре, а от двигателя излизал пушек. В това окаяно състояние автомобилът вече не ставал за нищо.
"Джипът, с който пътуваше Емилия, е бяло BMW X6. Малко преди катастрофата баровският автомобил ни задмина с поне 200 км/ч. Помислих си как може така да се кара. Луда работа! След няколко минути аз задминах същата кола, но тя вече се беше забила в мантинелите между двете платна", разказва очевидец пред "Уикенд", цитира lifestyle.bg.
Каква е причината за удара, все още не е изяснено с категоричност. По време на катастрофата в колата певицата е возила двама мъже. Хората, спрели да предложат на Емилия и спътниците й първа помощ, обаче твърдят, че от джипа се е носила силна миризма на алкохол, а блондинката изглеждала неадекватна.
Фолк изпълнителката в момента се чувства добре, сподели пред bliasak.bg самата тя. „Добре съм, всичко е наред!“, заяви певицата.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи