Мирослав: Жена ми не ме ревнува от фенките




Двойникът на Константин е примерен баща


Подобни снимки не дразнят съпругата на Мирослав

Фолк певецът Мирослав разочарова доста от своите фенки, след като призна, че е семеен. Изпълнителят на музикална компания „Real enterprises“ е женен и има две деца – близначета Антоан и Християн. Той много обича съпругата си Лидия и признава, че тя е в основата на това той да запее професионално, тъй като се бил отказал за подобна реализация. Любимата му обаче го окуражила да се яви на кастингите на фирмата на Николай Първанов-Китаеца. Продуцентът веднага го харесал и си стиснали ръцете много бързо.
Артистът има много почитателки, но досега не си е позволявал да „съгреши“ с някоя от тях. Добавя, че жена му се отнася с разбиране към професията му. „Не ме ревнува. Всичко е наред в семейството ми. Излизаме си, забавляваме се…“, казва Миро пред signal.bg.

Той вече жъне успех с първата си песен „Женски номера“. Мирослав признава, че харесва попфолка, защото това е музика за забавление. Радват го най-вече бързите парчета и ще залага на тях и занапред, защото са най-близо до неговата душевност. Именно затова се спрял и на „Женски номера“ – усетил, че е „неговата“ песен.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи