Николета се кълчи на токчета и по анцуг




Папарашки снимки показаха пернишкия манталитет на Николета Лозанова

Николета се кълчи на токчета и по анцуг
Николета по анцуг, но на токчета
„Николета не е задушила „селското” в себе си” – така коментират по форумите папарашките снимки, на които Николета Лозанова в компанията на Ванко 1 е тръгнала на шопинг по анцуг, но на високи токчета.

Кич, „пернишки манталитет” (макар Николета да е от Пловдив) и вкус на простакеса – за това свидетелстват снимките, направени от папарак и публикувани в bliasak.bg.

„Как може една девойка с високи претенции да тръгне по анцуг на шопинг, при това да се кълчи на високи токчета?” – се питат възмутени форумци, недолюбващи гаджето на Валери Божинов. „А компанията на Ванко 1, рапър с изразено криминално минало, доказва само, че Николета все още не е скъсала с ъндърграунда и движи още с „лоши момчета”, известни с това, че преди време продавали красиви момичета в чужбина.

С тези снимки плеймейтката възкреси „пернишкия манталитет”, според който всеки жител на миньорския град има два комплекта анцузи – единия за всеки ден, а другия за сватба (в нейния случай – за шопинг). Странното е, че Николета не е от Перник, а от град с културни претенции като Пловдив.

Папарашки снимки показаха пернишкия манталитет на Николета Лозанова

„Този анцуг може да е скъп, но появата на плеймейтка в тази одежда на публични места говори само за ниска степен на култура” – обобщава форумец в интернет дискусия.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи