Азис: Правил съм тройка!




Кралят на фолка разкри пред любимата си приятелка Венета Райкова, с която успяха да изгладят противоречията си, че е правил тройка заедно с двама мъже.

Азис: Правил съм тройка!
Азис не останал очарован от приключението, защото и двамата му партньори дърпали само него.


Според фолк певеца на българите им трябва само секс и хляб. Той призна, че много фенове по заведенията са си позволявали да пухнат ръка в панталоните му. Новата му татуировка на дупето била голямо предизвикателство за посетителите на нощните клубове където пее.
Цветята, които извират от дупето на Азис привличали погледите. Той разкри, че е получавал предложения да му окосят градинката, оберат розите и други подобни, пишат от Blife.

Фолк изпълнителят съвсем откровено заяви на горещата водеща, че е скрил снимките на дъщеря си Рая от нея. Азис иска детето му да живее собствен живот, а не да я разпознават и сочат с пръст. Рая често го питала защо е гримиран и лакиран, а изрусеният татко успявал да й обясни, че в света има много и различни хора и на него този му вид му доставя удоволствие.
Нещо, за което фолк краля отказа да говори е миналото му. "Искам цял живот да съм бил Азис!", категоричен бе той. Преди години, когато с майката на детето му Галя са работели на смени в клуб в Костинброд са си мечтаели изкараните пари да им стигнат да си поръчат две порции пилешки дробчета. Днес Азис не иска да си спомня за онова време, защото това да се върне назад и да си спомни колко беден е бил го натъжава.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи