Мариана Векилска издържа мъжа си




Мариана Векилска издържа мъжа си

Известната новинарка Мариана Векилска започнала да негодува, че издържа мъжа си.




Симо е радиожурналист и получава скромната сума от 700 лева на месец. Заплатата на журналистката в бТВ е много по-висока. Именно това е причината напоследък да се чувства като глава на семейството, пише mamita-bg.com.

„Печеля повече от съпруга си Симо. Не ме е срам от това, напротив – гордея се“, обяснявала тя честичко на своите колежки в медията.

Мъжът на новинарката Симеон Колев преди време имаше няколко телевизионни изяви, но определено не му потръгна пред камерата. След това той отново се върна на пулта в радиото.
Мариана Векилска и Симеон Колев
*Мариана Векилска и Симеон Колев (Снимка: Bulphoto)
Доскоро Векилска била на мнение, че не е толкова важно с колко пари разполага дадено семейство. Според нея по-важно било хората в него да се обичат и уважават.

Но сега тя явно е с други възгледи и не се знае на какво точно се дължи тази промяна в мисленето. В последно време Мариана непрекъснато мрънкала, че тя поема всичките разходи на домакинството, а на Симо не му пукало за критичното им дередже.
Клюкари атакуват Векилска с коментара, че тя не оценява факта, че си ляга с много по-млад от нея мъж. Припомняме ви, че водещата на новините е по-възрастна от своята половинка.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи