Една истинска жена трябва да може...





Една истинска жена трябва да може...


Не можахме да се нагърбим с непосилната задача да кажем какво представлява истинската жена, затова попитахме теб. При това трябваше да ни кажеш едно единствено качество, което най-добре я характеризира. И ти го направи, като естествено даде най-мъжкия отговор...


Да гледа мач с мъжа си
 
Всеки двайсти български мъж смята, че перфектната жена е тази, която става от дивана, дава дистанционното на мъжа си и отива в кухнята да му опържи нещо всеки път, когато по телевизията ще дават интересен мач.


Да прощава изневери
 
 8,4 на 100 от мъжете у нас смятат, че истинска е тази жена, която вместо да прави скандали и да си хваща всеки път гащите, шапката и чантата просто приема по дифолт, че мъжът й е виден семесеяч и продължава да е с него.

Да мълчи

Само с 0,1 процент повече от прощаването на изневери са пичовете, които смятат, че една истинска жена трябва да може да замълчи, когато това се налага (по време на мач, по време на Белот, след секс, преди разговор с майка ти, етц.).


Да казва „Не“

Всеки десети пич, гласувал на анкетата, е убеден, че най-големият недостатък на днешните жени е неспособността да казват „не“ и способността да казват „да“ за две чаши уиски или 50 лева.


Да прави страхотни свирки
 
Почти 20 процента от българите споделят, че една жена не е истинска жена, ако не е усвоила до съвършенство доставянето на френски ласки и съответно поглъщането с доволно примляскване на топлия и гъст животворен сос.


Да готви!

Няма съмнение! Любовта на мъжа наистина минава през стомаха и свършва през сфинктера му. Буквално всеки втори (50%) пенисовоз у нас е гласувал с две ръце за това, че една истинска жена задължително трябва да може да готви! Чак след това идват сексуалните и вербалните й възможности.

Източник men.hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи