Андреа остана без приятели




Фолкфурията Андреа се доверява само на един човек

Андреа остана без приятели

Макар че има любовта на хилядите си почитатели, Андреа се доверява само на един човек извън семейството си. Това е нейна приятелка, с която дружи още от времето, когато сегашната фолкзвезда е била обикновено момиче.

„Една истинска приятелка имам само. Какво да правим – такъв е животът! С течение на времето все повече стават познатите, а все по-малко приятелите. Отделно известността привлича завист и така истинските приятели изчезват“, сподели наскоро с леко тъжна усмивка изпълнителката.

Андреа допълни, че сред колегите си има такива, които усеща като по-близки. Тя се разбира с всички, но с Анелия и Елена поддържа нещо повече от професионални отношения. Въпреки това почти няма хора, които да нарече свои приятели.

Въпреки че в профила си във Фейсбук Андреа има стотици приятели, се оказва, че в истинския живот ситуацията е различна. Буди впечатление и фактът, че в изявленията и размислите си за приятелството Андреа не обелва и думичка за истинския си приятел в живота Кубрат Пулев-Кобрата. Значи или не е толкова истински, или вече не й е приятел… Така разсъждават нейни фенове по форумите, прочели слуховете за раздяла между Кобрата и тяхната любимка. „Всичко за тази раздяла може да се окаже кьор фишек, както често се е случвало” – обнадеждени са феновете на Андреа.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи