Новите мъжемелачки




Те са красиви, известни,богати и трупат мъже в колекцията на любовта. Вижте някои от най-изявените модерни мъжемелачки


Ким Кардашиян

Ким Кардашиян 

Плячки Деймиян Томас, Рей Джей, Реджи Буш, Майл Остин



Ким е добра позната американска персона, още повече след секс видеото  с бившия си приятел спортиста Рей Джей. Вместо да отстъпи в защита и да поправи имиджа си, Кардашиян се зае с участието си в собствено тв риалити шоу и колекцията си от мъже спортисти в леглото. След като сестра й Клоуи се омъжи за звездата от Лос Анджелис Лейкърс Ламар Одом, Ким не остана по- назад и в момента се среща с баскетболиста Крис Хъмфрис
Линдзи Лоън
Линдзи Лоън

Плячки: Арън Картър, Уилмър Валдерама, Шон Уайт, Джеймс Блънт

Какво повече може да се каже, за най-голямата купонджийка и затворничка- актриса, която Америка познава за последните десет години. Независимо колко снимки колекционира Линдзи в съдебната зала Линдзи, броят на мъжете и май жените й е също толкова голям.. Последната й любов - диджейката Саманта Ронсън бе трудно преживяна от русата акртиса.

 Дрю Баримор 


 Дрю Баримор Плячки:Джейми Уилтърс, Том Грийн, Люк  Уилсън, Фабрицио Морети, Джъстин Лонг

Дрю не изглежда като другит едве мъжемелачаки. Толкова е сладка и прекрасна на екрана. Но това е защото повечето помнят звездата от участието и във филма на Спилбърг- Извънземното. Баримор подбира всякакъв тип мъже от рокери, комици, актьори, никой не е защитен от женските й лапи.

 

Дженифър Лопез 
Плячки: Уесли Снайпс, Пи Диди, Крис Джъд, Бен Афлек.
Дженифър Лопез


Ако трябва да се опише тип мъж на Джей Ло, то ще е нужно само да се каже "мъж". Преди брака си с латинската звезда Марк Антъни, тя се е срещала с различни мъжки персонажи от актьори, рапъри и певци. 41-годишната звезда обаче изглежда все още толкова секси и  може да разбира мъжки сърца.
 Скарлет Йохансон
Плячки:Джаред Лето, Джъстин Тимбърлейк, Джош Хартнет, Раян Рейнолдс
 Скарлет Йохансон


Скарлет може да е млада, но е оставила следа от мъжки тела по пътя си. Въпреки че тя обяви в интервю, че не вярва човека да е създаден моногамен, тя се омъжи за актьора Раян Рейнолс през 2008. Две години по-късно двамата сложиха край на брака си. Сега мадамата се среща и дори жиее с актьора Шон Пен.

Мадона


Плячки : Шон Пен, Уорън Бийти, Ванила Айс, Денис Родман, Гай Ричи, Хесус Лус, Алекс Родригез

Мадона
Материалното момиче има дълга история с своите любовни завоевания. Някои от най-известни актьори, модели и спортисти са попадали в ръцете на скандалната изпълнителка. Накрая изглеждаше че вече се е укротила със съпруга си Гай Ричи,но тъй като религията й Кабала проповядва безусловна любов, тя не може да остане вярна само на един

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи