Елена Петрова се налива от мъка по Калин Врачански




Калин разбил сърцето на актрисата

Елена Петрова се налива от мъка по Калин Врачански


Вярно е, че не само Елена Петрова е залавяна от органите на реда да шофира в нетрезво състояние. Но по-въздействащото и предизвикващо най-малкото разбиране в нейния случай е, че става въпрос за любовна драма.
Тя не просто пие, а дави в мъка любовно разочарование. И то не по съпруга милионер, с когото се развежда и само тя си знае какво й струва и защо го прави. Звездата от „Стъклен дом“, оказва се, съвсем искрено и почтено е била страстно влюбена в партньора си в сериала, симпатягата по всеобщото женско мнение – Калин Врачански. Любовта обаче в момента е вече несподелена. Та затова тя е била спипана да кара пияна в центъра на София, след като преди това обърнала няколко уискита в тузарския бар „Планет“. Проверката на полицаите показа, че в кръвта на къдрокосата актриса има цели 1,3 промила алкохол, което за нищо и никаквите й 50 килограма си е доста сериозно количество изпит концентрат.

Припомняме наученото от приятелите й и след това отразено в пресата, че покрай снимките на сапунката за Би Ти Ви двамата заформиха интимна афера, но краят дойде твърде бързо. Злите езици мълвят, че откакто Диляна Попова се включи в снимките на третия сезон на „Стъклен дом“, секс символът Калин пренасочил вниманието си към нея и обърнал гръб на Петрова. Елена не можела да приеме факта, че отново е зарязана, след като преди година се заговори за развода й с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. Лабилната психика на красавицата бързо я тласнала към чашката, в която тя почти всяка вечер търси утеха.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи