Капсулират Елена Петрова




Актрисата аут от публичните изяви заради черния пиар на сапунката, който направи с пиянската си изцепка

Актрисата аут от публичните изяви заради черния пиар на сапунката, който направи с пиянската си изцепка


Докато се снима филма или по-точно докато Елена Петрова ще е в него, на нея ще й е невъзможно да прави публични изявления. Няма да дава интервюта и ще внимава за всяка своя стъпка оттук нататък.

Тези табута й се налагат заради отрицателното въздействие върху рейтинга на филма на случая с шофирането й в нетрезво състояние. Тук е мястото да припомним, че наскоро служители на Пътна полиция хванаха актрисата Елена Петрова да шофира в нетрезво състояние. При пробата бе установено, че е пила толкова, колкото и убиеца от Симеоновград.


Оттогава тв звездата не слиза от страниците на всички вестници и списания. Според „Контра” в рамките на няколко дни са излезли близо 200 публикации за пияната актриса. След този мега гаф продуцентите на „Стъклен дом” са й бесни и са й наложили споменатите по-горе забрани. Освен това са й припомнили, че на всички им е писнали от нея и от нейните истории. Свидетели на разправията с нея са чули обидните думи: „Само дето от хладилника не се появяваш”.

На Елена не й било трудно да се съобрази с наставленията на началниците си, тъй като в последно време проблемите в личния й живот и без това я карали да се затваря в себе си.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи