Мераклия плаши с убийство Галена, иска секс




Певицата заплашвана със смърт посредством есемеси

Мераклия плаши с убийство Галена, иска секс


Изкусителките във фолка в последно време си хващат беля на главата. Желанието им да бъдат харесвани от феновете, които да идват н концертите им и да пълнят заведенията, не е толкова безопасно.

Преди време Галена, която не само е хитова изпълнителка в момента, но и много сексапилна жена, станала обект на сексуален тормоз, който се превърнал в сериозни заплахи за убийство, съобщава „Разкрития”. Изнудвачът бил фолк фен, който нещо си въобразил и буквално се вманиачил на тема секс с нея. Натрапникът решил да сваля своята любимка като в някой филм. Започнал да търси способ да се сближи с нея. Неизвестно откъде маниакът намерил телефонния й номер, след което започнали и атаките.

Дрънчал на Галена, нехаейки за това, че е обвързана с Галин и има дете. Правел го и денем, и нощем. Когато не отговаряла на очакванията му и просто не вдигала телефона, той я плашел със заплашителни есемеси. Галена откровено разкрива: „Имах телефонен терорист, който първоначално беше много влюбен в мен, после искаше да прави секс с мен и накрая вече искаше да ме убива. А дори не го познавам“. Певицата разбрала от направена проверка, че маниакът се звъни от чужбина. Тормозът продължил месеци наред, през което време тя се чудела как да сложи край на набезите му. Независимо че получила множество заплахи за живота си, Галена не се уплашила и дори не уведомила полицията. А телефонният терорист спрял заплахите си.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи