Мария: Не съм изхвърлила Рачков!





Мария: Не съм изхвърлила Рачков!
Мария и Рачков


Водещата категорично отрече слуховете за раздяла между двамата

След като преди няколко дни вестник „Контра“ гръмна с новината, че водещите на „Господари на ефира“ Мария Игнатова и Димитър Рачков са се разделили, днес самата Мария отрече да се е случвало нещо подобно.

Новината за раздялата им се, разнесе като светкавица из медийното пространство, след като водещият на „Господари на ефира“ е бил видян да нощува в гримьорната на предаването, тъй като благоверната му половинка е заключила вратите на общия им дом. Пред репортер на вестник „24 часа“, чаровната водеща категорично опроверга твърденията, че е изгонила половинката си. „Лъжа е, че съм изхвърлила Рачков от дома ни“, заявила Игнатова и допълнила, че ако някога това се случи, по-скоро тя би предпочела да си тръгне.

Актрисата споделила още, че тъй като й се налага да разделя времето си между Рачков и сина си, в момента буквално снове между две жилища: „Гледам някак си да поделям вниманието и себе си между тях двамата“. И допълва, че двамата с Рачков са решили да прекарат почивните дни в столицата, а не на почивка някъде в провинцията. Е, явно с любимците на България всичко е наред. Под въпрос е обаче докога…

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи