Преслава взела 15 бона от Столичани в повече?




Преслава взела 15 бона от Столичани в повече?

Преслава се изнервила до крайна степен по време на снимките на сериала “Столичани в повече”.




Гласовитата брюнетка получи епизодична роля в комедията, но малко след като клапата щракнала, тя съжалила, че се е съгласила.

“Повтаряхме един кадър няколко пъти. Имаше репетиция, генерална репетиция, снимки”, разказва Преси и не скрива, че й е било трудно.

"Мислех си, че лесно ще влезна в роля заради нашите клипове, но тук е далеч по-различно. Има си специални неща, които се спазват и сега тепърва ги разбирам на снимките. Общо взето се радвам, че ме поканиха. Сериалът е много гледан и рейтингът му е много високо”, опитва се да е дипломатична изпълнителката.
Преди няколко месеца в чалгасредите се заговори, че продуцентите на “Стъклен дом” са хвърлили око на Преслава да изиграе епизодична, но ключова, роля. Според мълвата обаче като чули цената на певицата, моментално оттеглили предложението си.

Явно бюджетът на “Столичани в повече” е доста по-солиден, след като могат да си позволят най-добре платената фолкаджийка от новото поколение. На участие Преси слага в джоба си между 6 и 15 хиляди лева, клюкарят нейни колежки. Хонорарът й за целия снимачен ден е бил в този диапазон, пише blitz.bg.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи