Николета пръсна 1000 евро по Пудинг




Кучето на Николета Лозанова се разболя

Кучето на Николета Лозанова се разболя


Домашният любимец на Николета Лозанова и Валери Божинов започнал да линее през миналата седмица. Френският булдог с ексцентричното име Пудинг загубил апетит, което хвърлило в потрес Николета. Тя го грабнала и го занесла във ветеринарна клиника. Там пуснали системи на кученцето и неговото състояние се подобрило. След това венеринарите му изписали редица скъпи лекарства. За медицинските грижи и медикаментите обаче плеймейтката платила близо 1000 евро.Сега френското булдоче отново припка в къщата и радва своите господари. Особено доволна била Николета, която не преставала да го целува по тъпата муцунка.

За неразположението на домашния любимец на одумваната двойка ни осведоми приятелка на Николета от родния й Пловдив. Двете се чували през ден по мобилния телефон.

Не се знае докога ще продължи любовта на Николета към кученцето. Когато имаше връзка с Ники Михайлов, плеймейтката притежаваше йоркширски териер с името Шанел. Следите на този питомец обаче се губят към днешно време.

Като ученичка Лозанова също е имала кучета вкъщи – доверяват нейните съученици. „Когато стана модел обаче и започна да пътува, повери грижите за домашните си любимци на майка си” – докладват приятелите й от школото. Николета така и не осъзнава, че да си вземеш домашен любимец, е отговорност, на каквато тя явно не е способна.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи