Бориса каза „НЕ” на Playboy




Източници ни донесоха, че от Playboy са й направили скандално висока оферта, предлагайки й 5000 лева за няколко голи снимки.

 

Playboy са й направили скандално висока оферта, предлагайки й 5000 лева за няколко голи снимки.
Бориса Тютюнджиева смята, че една жена е много по-секси, когато е с бельо

Плачете, мъже! Скоро няма да видите знойната блондинка Бориса гола! Топ моделът най-безцеремонно е отказала да се снима за Playboy, въпреки високата оферта, която й предложили от списанието.
Бориса Тютюнджиева смята, че една жена е много по-секси, когато е с бельо, отколкото както майка я родила.

Фурията не се срамува от тялото си – и няма от какво. Сексбомбата просто смята, че не е готова да разголи душата си пред цяла България.

Източници ни донесоха, че от Playboy са й направили скандално висока оферта, предлагайки й 5000 лева за няколко голи снимки. Бориса обаче за пореден път отказала на мъжкото списание.

Топ моделът има разголени фотоси в интернет, които са професионални, но само загатват за еротика. На всички снимки Бориса е покрила гърдите си и е с бикини.

И докато топ моделът се дърпа от 5000 лева и скромно отказва да се снима за еротични списание, колежката й Николета Лозанова хич не си поплюва.

Гаджето на Валери Божинов ще се снима срещу 20 000 лв. за Playboy. Плеймейтката определено държи цена и офертите продължават да валят. Покрай скандалите с Алисия и Божинов рейтингът на Николета се покачва правопропорционално на цената й.

Може би и Бориса чака подобна златна възможност.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи