Силивия: Десислава не може да пее, завистлива е и адски тъпа





Силивия: Десислава не може да пее, завистлива е и адски тъпа


Все в този ред на мисли ги реди певицата Силвия от едно известно време. А вие ако се чудете коя е тази певица Силвия, то веднага ще ви напомним, че става въпрос за една фолкаджийка, чието име се спрягаше преди доста години, и която сега явно е решила да застане пак в светлината на прожекторите. Да, но това не е толкова лесно.

Затова Силвето, известна и като певицата с най-голямата гръдна обиколка /дали е по-голяма от тази на Преслава???/ е решила да погне колежката Десислава, с която са били солистки на един оркестър. Това, разбира се, е било много, много отдавна, но на безскрупулната Силвия нищо не й пречи да изкара цялата история наяве точно сега, когато колежката й е в разцвета на славата си.

Според Силвия Десислава живеела на мига, и изобщо не се интересувала за утрешния ден. Ако нещо апетитно й се изпречи на пътя, то тя се възползвала, без значение дали става въпрос за мъж или възможност за работа. Според колежката си, Десислава била много хитра и пресметлива. Освен това, сега когато Деси била вече известна, тя не искала много-много да се раздува каква е била преди.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи