Андреа без елементарно домашно възпитание




Певицата с нулеви музикални данни компенсира с изцепки

Андреа без елементарно домашно възпитание


Разпъваните на кръст заради просташката си визия, която съответствала на дрескода на щатските проститутки отпреди 10 години, нашенски чалгарки реагират на критиките със засилено опростачване във всичко.

Показването на циците по подражание на Дженифър Лопес, превръщащо се в безвкусна досада, е най-малкото зло. По-омерзителното е новата мода повечето звезди на фолка да пеят пияни, да се шегуват дебелашки или дори да пеят и пият на сцената. За такива номера на куп е спрягана Кубрат– Пулевата любовница Андреа. На нея й се вписа в творческата биография и е патентовано изпълнението, при което микрофонът се държи от обратната страна и се имитира пеене.

Теодора, каквото е автентичното име на певицата без певческа дарба, в последно време често е засичана от бдителни репортери на още по-бдителните жълти вестници, че мята фасовете си през стъклото на лъскавия си джип, като в движение само леко сваля автоматичното му стъкло. Друг нагъл жест, който сигурно записват камерите на софийските кръстовища, е редовното бърборене по мобилния в движение, което по принцип се санкционира като противозаконно. Но на Андреа ченгетата не съставят актове, защото дори и да я спрат за някакво нарушение, тя подарява свои дискове на полицаите и после свободно отпрашва с мръсна газ.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи