Цура накара Верди да се обърне в гроба




Цветелина Янева
Цветелина Янева се разнежи навръх именния си ден в студиото на Росен Петров и призна, че не се чувства звезда. Как да се чувствам звезда, когато приятелите на село ми викат Цура, довери пайнерката. Тя призна, че пази мили спомени от детството си в пловдивското село Белащица и при баба и дядо в Асеновград. Русокоската ни в клин-ни в ръкав се разбърбори за това, че от Пайнер не искали много-много тя да откликва на една или друга покана за интервю, за да не стане някоя издънка.

Гласовитата хубавица разказа още, че току що се връща от Италия, където е правила снимки за нов клип на парче с работно заглавие “Притеснявай ме”. Екипът работил в най-стария хотел в Милано, където в автентичен вид е съхранен апартаментът на Джузепе Верди.
Точно там снимахме, разказва със задоволство и гордост Цвети Янева. Покоите на Верди били поддържани като музей и почитатели на безсмъртната му музика от цял свят идвали като на поклонение. Нашите хора обаче го използвали като декор, на чийто фон фолкдивата изпълнява “хубави неща, изпълнени с любов и романтика”.
Признанията на Цветелина в студиото на Росен Петров начаса активираха форумите. Чалгата не е любим жанр на мнозина, а “гостуването” на пайнерска група в покоите на Джузепе Верди се оценява еднозначно. Ако Верди можеше да чуе “това”, със сигурност щеше да се обърне в гроба, не спират злобните си критики чалгофобите.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи