Братя Диневи по братски си поделяли Наталия Гуркова





Братя Диневи по братски си поделяли Наталия Гуркова
Наталия Гуркова
Мис България ’98 Наталия Гуркова е преспала и с двамата братя Диневи. Така гласи пиперливата клюка, която се разпространява из хайлайф средите. Напоследък Наталия е особено коментирана, защото при завръщането си в България демонстрира колко неуспешен може да бъде един опит за корекция на устните й.
В медиите, включително и нашата, светкавично е появиха снимки на обезобразеното лице на красавицата, по което доминираха подутите й устни. Освен това с нея се заядоха и фенове, които коментираха нейна, на Азис и на Цеци Красимирова снимка. „Почитател” изкоментира, че на фотоса и тримата изглеждали като надрусани, което вбеси Василка.

Не пропуснаха феновете и въпроса с интимните й дела. Излезе наяве горещата новина, че дамата е преспала последователно с двамата братя Диневи. Това се е случило миналото лято в курортния комплекс Свети Влас на двамата строителни предприемачи. Гуркова изкарала цял месец в 5-звездния хотел на олигарсите, който се намира на яхтеното им пристанище Марина Диневи. Враговете й злобеят, че за престоя тя си плащала в натура. В началото имала връзка с Данчо Динев, а впоследствие от знойното й тяло се възползвал и другият брат – Динко. Бизнесмените се хвалели със сексуалното си завоевание и че са си поделили манекенката по братски.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи