Наша супер звезда на фолка болна от СПИН?




Наша супер звезда на фолка болна от СПИН?
Името й се пази в тайна от редакцията на наш седмичник



Вестникът, наричащ себе си Флагман на свободното слово, спокойно може да бъде наричан пророческият таблоид. Причината е проста. Работещите в него вече често привеждат примери за свои, изпреварващи сензационните събития в страната публикации, които събития много скоро стават факт. Така например в последния си брой е поместено копие от тяхна статия, предвиждаща само след месец убийството на крупен бизнесмен, който имал крупни дългове и кредити. Публикацията е от 7 март, а само преди мистериозна смърт настигна Мишо Бирата.

Сензационно и особено опасно е и разкритието с днешна дата за особено популярна и обичана фолк певица, която е носител и евентуално разпространител на ХИВ-вируса. Същата се е котирала като елитна проститутка за супер богати клиенти срещу четири и дори петцифрени суми и има голяма вероятност, ВИП-клиентите й да са заразени с коварния вирус.

С доза черен хумор припомняме, че напоследък беше много модерно баровци да се бият в гърдите и за се хвалят, че са имали удоволствието да вкарат в постелите си недостижимите за други силиконови красавици певици от най-лекия и развлекателен жанр. Най-голямата им гордост – правенето на френска любов с тях. Сега се разбира, че тази мода може да изиграе много лоша шега на не един или двама сладострастници прелюбодейци, които след гафа, засягащ собственото им здраве, могат да навлекат ХИВ-вируса на съпругите и задължителните си любовници.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи