БГ звездите, които се ненавиждат




Кои вражди ръжда не хващат?

Преслава и Галена

Списъкът на българските звезди, които се мразят като за световно е доста дълъг, но тук ще посочим само най-фрапантните. Начело могат да бъдат поставени младите актриси Елен Колева и Вили Марковска.
Двете хубавици, нашумели покрай филма „Шивачки”, за първи път се смразиха след като не бяха отличени по еднакъв начин заради участието си в лентата. Колева получила тогава награда, а сега е по-недолюбвана от публиката. Сега отново изровиха томахавките и показват неприязънта си при срещите си в коридорите на телевизията. Елен е водеща на западащото кулинарно предаване Lord of The Chefs, а Виолета Марковска е една от главните героини в „Столичани в повече” и сега е по-популярна. Мразят се, защото едната пробива с любовниците си, а другата – не.

Малкият екран скара и Калин Врачански и Асен Блатечки, на които въпреки това е налага да се гледат по цял ден на снимачната площадка на „Стъклен дом”. Камен завиждал на Чарли, че превзел зрителската любов. Лошото момче Блатечки много се забавлявал с параноята на колегата си Врачански, бъзикал го, което още повече изнервяло екранния Камен.
Калин Врачански и Асен Блатечки
Калин Врачански и Асен Блатечки

В телевизионния мол се разразява още една битка – между Явор Бахаров и сина на Катето Евро – Сашо Кадиев. Доскорошни приятели, сега те се мразят, защото нямат еднакъв успех сред мацките зад кадър и репликите на двамата не са разпределени поравно.

Към списъка могат да бъдат добавени и двете Златки, при които ябълката на раздора е Багата, зарязал Русата и прибран от Черната.

Светлана Василева и Николета Лозанова пък и досега се обиждат на тема коя е по-голяма бръмчалка и курветина. „Високо ниво” на култура и чиста злоба демонстрират и Преслава и Галена. Двете се намразиха жестоко, заради Галин, когото Преси съблазни.

За Николета и Алисия коментарът вече е излишен.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи