Азис не бил баща на малката Рая?




След участието си в „Панаир на суетата” на Албена Вулева Азис размириса историята с произхода на детето си

Азис не бил баща на малката Рая?


Покрай въпросите за бившите и настоящите любови на фолкаджията, Албена и Азис зачекнаха и този за бащинството на Азис. Случайно или не Васко се изказа, че отвътре не му идва да иска детето му да го нарича татко.

След това на голям монитор (екран) се появи фотос на Рая в цялата й прелест на изключително бяло, светлорусо и синеоко момиченце. Вулева внимателно зададе налагащия се въпрос на кого прилича детето при положение, че певеца е тъмен, а и майката Гала е брюнетка с тъмни очи. Азис спокойно отговори, че в рода си има дядо, който бил светъл и със сини очи. После пък и вметна това, че не възприема обръщението татко и това развърза езика на дългоезичната клюка.


Тя не забави пикантните подробности около ин витро забременяването на Гала. „Контра” разкрива, че оплождането станало в елитна клиника в Швейцария. Тя била известна с това, че в нея предлагали на стерилни родители (какво ли е правил там Азис тогава, щом не е бил стерилен и не е искал чуждо дете) да избират дарителя за зачатъчен материал. Той можел при желание да покрива идеала им за дете. Не било задължително да прилича на кандидат-родителите. Азис пък, с голямата си уста, е изприказвал преди време и друго. Мечтал за русо и синеоко дете. Сега вече естествено ще се намерят мнозина, които ще изкарат Азо стерилен, още повече, че е известен с радикално удължаващата пениса му пластика и с това, че е станал дори и импотентен следствие на експерименти с половите си органи.
Източник kliuki.bg

2 коментара:

  1. Не, не бил баща, майка бил. Даже го кърмил.

    ОтговорИзтриване
  2. Бебетата от бялата раса често се раждат руси със сини очи. Очите се променят след 8 до 9 месечна възраст. Светлата кожа и коса могат да се задържат до 3 годишна възраст.

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи