Преслава: Гаси тока, ще пея на тъмно!




Преслава бе на път да сътвори революция в музикалния шоубизнес с иновационната си идея - пееш, но никой не те вижда.

Преслава: Гаси тока, ще пея на тъмно!
Пайнерката за пръв път представи "откритието" си в пловдивски нощен клуб, когато още на първата песен се провикна към диджея: "Спри осветлението към мен! Загаси всички светлини!".
Човекът зад пулта явно не успя да схване новаторската мисъл на певицата и предпочете да се престори на глух. Преслава обаче не се отказа - заряза микрофона и се впусна в лудо ръкомахане към диджея, макар всички да разбраха, че гласът й звучи на плейбек, пише вестник"Марица".

Причината за неадекватното поведение на фолкаджийката стана ясна минути по-късно, когато стартира играта й на криеница с фотографите. Стресната от скорошната си "еротична" фотосесия, на която анатомията й обиколи всяко кътче на страната, Преслава разви фобия към папараците. Макар че беше взела предпазни мерки, облечена в почти монахински тоалет, пайнерката светкавично даваше гръб на всеки, опитващ се да увековечи изпълнението й. Необходим й беше половин час, за да установи, че не може да избяга от светкавиците на фотографите и, ще-не ще, да се кротне. За всеки случай обаче, тя слезе от високата сцена и защъка из публиката.
Гласът или гръдната обиколка на Преслава се бяха явили като магнит и за защитника на "Левски" Йордан Милиев, който "долетя при пайнерката с чисто нов "Мерцедес CL". Заел едно от челните ВИП сепарета, Милиев купонясваше редом с Дидо Виайлета, докато Преслава им пееше на уше.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи