Ивана: Секс и разврат царят в нощните клубове





Ивана: Секс и разврат царят в нощните клубове
Ивана

Попфолк изпълнителката Ивана се е нагледала на всичко, което се случва в нощните клубове. Според думите й човек, който не е свикнал на подобна картина, може да остане поразен от ширещата се сексуална свободия, от момичетата без задръжки и от мъжкарите с нестихващо желание за нови похождения.
Според думите й в клипа към парчето „Ало, девойките” са пресъздадени реални кадри от клуб, след като вратите се хлопнат, а вътре останат десетки разгорещени тела с желание за нови подвизи и завоевания. Тя и екипът й са се постарали да изобразят именно това, въпреки че за мнозина видеото изглежда като филмова лента, взаимствана от холивудскуите сценарии.


Обаче не, не става дума за Холивуд, а за всяка една дискотека, в която младежите купонясват. Задръжките не само падат, те въобще не съществуват, когато става дума за нощен живот, стига да има алкохол и още нещо.


Друг интересен факт, на който Ивана обръща внимание, е тенденцията жените да бъдат атакуващите. Българката си е извоювала самочувствие, защото изкарва повече пари, а мъжете са се свили в черупката си в очакване, някоя да клъвне и да им го клъвне.

Навсякъде обаче господства една вълна – секс вълната.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи