Диляна Попова и Боряна Шехтова все още се дишат




Едно такова изключение е красивата Диляна Попова.


Диляна Попова и Боряна Шехтова все още се дишат

Диляна Попова


Колкото и невероятно да ви се струва, в моделските среди понякога се случва и така, че да няма нито скандали, нито завист, нито обиди, а за клюки – да не говорим. Това много зависи от от самите модели, разбира се. Защото вече не са рядкост изключенията, в които сме свидетели на това, че красивите могат да бъдат и умни.

Нежна, изящна и изключително деликатна във взаимоотношенията си, тя успява да запази добри взаимоотношения с колежките си от модните среди – нещо невероятно трудно в този занаят, където цари злоба, завист и непрекъснато се леят обиди. Диляна всекидневно доказва своята добронамереност.

Съвсем скоро тя сподели пред bliasak.bg, че напук на очакваното злословене нищо подобно не се е случило и няма да се случи, шо се отнася до бившите й гаджета и техните половинки.


След като публично разгласи връзката си със скандалният бизнесмен Таки, Диляна побърза да уточни, че не е имало спречквания между нея и сегашната му приятелка – Боряна Шехтова. Двете са и приятелки, не само колежки, но за сега взаимоотношенията им остават непроменени.

Моделката, която има амбицията да стане и актриса, споделя, че много се радва за колежката си Шехтова и нейната нова любов, но на този етап не се е виждала лично с Боряна, за да сподели чувствата си. Сега крехката дама се е съсредоточила върху работата си и няма време нито за любовни авантюри, нито за сплетни и обиди.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи