Бехлюл залюби Анелия




Бехлюл залюби Анелия

Къванч Татлъту зарязал гаджето си Идил Фърат заради тайнствена българка, съобщи преди няколко дни турският сайт endergossip.com.


Новата любов на актьора, който в момента разбива сърцата на нашенските дами като Бехлюл от тв сериала "Забраненият плод", много приличала на изоставената тъмнокоса красавица. Вчера обаче същият сайт гръмна - новата изгора на турския Брад Пит е фолкдивата Анелия, пише "Стандарт".
Гласовитата и надарена певица неотдавна била в Истанбул за запис на екзотичен клип. Там из тв студиата я мернал Къванч. Веднага лично и при пълна дисректност той си уредил среща с хубавицата, която все се оплаква, че от дълго време е сама.
Тъй като освен в родината му любимецът на домакините е познат и на Балканите и из арабския свят, той предложил на Анелия да прекарат кратка ваканция на Малдивите. Там, на спокойствие, двамата се отдали напълно един на друг, като дори били изключили мобилните си телефони.
Фолкаджийката обаче издънила работата с пазената тайна, след като се върнали в Истанбул - всеки със своите задачи. Тя не се стърпяла и недвусмислено намекнала на турските си колеги с кого е прекарала уикенда. Така клюката стигнала до медиите.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи