Ексклузивно! Андреа лежала в ареста?




Андреа била обявена за общодържавно издирване заради възпрепятстване на дело и неявяване

 

Фолк певицата Андреа е била арестувана заради системно неявяване в съда

Андреа

Фолк певицата Андреа е била арестувана заради системно неявяване в съда, пише сайтът за журналистически разследвания Razkritia.com, цитирайки „Всеки ден”. Според електронното издание чалга изпълнителката е лежала 24 часа в ареста, след което била конвоирана с белезници до Сливен с влака. Всичко това се случило преди повече от година, но Андреа се опитала да прикрие конфуза.
Андреа трябвало да се явява като свидетел по дело срещу неин почитател. Преди три години фенът й счупил стъклото на колата й. Фолк певицата повдигнала обвинение срещу гамена, но впоследствие явно й дотегнало да се занимава със случая и спряла да ходи на делата. Съдът няколко пъти я призовавал да се яви в Сливен, но Андреа не взимала насериозно призовките.

Така накрая била обявена за общодържавно издирване и певицата се принудила да отиде в РПУ в София. Там обаче я очаквала изненада – униформените я арестували и прекарала 24 часа зад решетките, където Кубрат Пулев й ходил на свиждане да й носи сандвичи.

Колкото и правдоподобно да звучи, пиарът на „Пайнер” отрича да е имало подобен конфуз. „Да, вярно е, Андреа бе свидетел по такова дело, но оттегли жалбата”, каза Любомир Костадинов в медиите.


Каква е истината – само Андреа може да каже.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи