Ники Михайлов е идол за турски гейове




Вратарят на националния отбор е боготворен от тумба момчета с меки китки

Прическата на Ники Михайлов довела гейовете до екстаз
Прическата на Ники Михайлов довела гейовете до екстаз

На небивал интерес от страна на създания с еднополова ориентация се радва синът на Боби Михайлов – Ники Михайлов. Според изданието hotarena.net цяла тумба турски гейове, които от дълги живеят и рабоят в Холандия, преследват българина с неприлични предложения и закачаливи посягания.
Засечката между Мамин Ники и мъжкарите с нежни движения станала благодарение на техен сънароднк, който се грижел за прическата на Михайлов. Изселникът държал няколко фризьорски салона в Германия, но близките му отношения с футболиста спомогнали за това именно той да е човекът, погрижил се за прическата на мохикан, с която Ники се появи в студиото на „Иван и Андрей”.

След въпросното предаване, което загорелите за мъжки ласки геойове имали възможността да гледат на запис, нашенецът станал център на интереса им, като най-стресиращото било, че не един или двама от турците си падали по Михайлов, а цялата колония обратни, които живеели заедно. Това създавало дори напрежание помежду им.

Към този момент физически контанкт Михайлов нямал с нито един от въпросните негови последователи или поне това е официалната версия. За сметка на това електронната му пощенска кутия била задръстена от писма с нецензурно съдържание, за което отговорни били именно тези специфични негови фенове.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи