Направете я ненаситна в леглото




Направете я ненаситна в леглото
Любимата ви често се разсейва, когато стане въпрос за секс, или (ужас!) вяло лежи под вас и докато се „трудите", в един момент, въздъхвайки, тя заспива! Тук нови пози и телесни движения няма да помогнат. Според една нова и все още спорна теза спасението е да използвате езика, но не в онзи смисъл...
Няколко навреме казани думи и няколко уместни жеста могат да сътворят чудеса. Важното е не дали сте сексуален или не, а да накарате жената да се чувства привлекателна, за да получи удоволствие от случващото се. Пък, меркантилно погледнато, това означава и вие да останете доволен.Малко по-долу ви предлагаме няколко модела на действие в зависимост от конкретната жена. Дори и да не ги спазите, поне можете да разберете какво става в главата на партньорката ви.
ДОВОЛНА от секса
ДОВОЛНАТА
Изследователи от университета в Отава анкетирали 932 представителки на нежния пол, за да стигнат до очевидния извод, че ако жената получава физическо удоволствие от секса, тя е много по-заинтересувана от него. По интересни в случая са обясненията на спецовете, а именно, че тя не трябва да мисли само за вас („Добре, миличък, щом искаш..."). „Собственото удоволствие е по-сериозен аргумент от съпружеския дълг", обяснява ръководителката на научния екип Джослин Уентленд и допълва, че порочната практика „ти настояваш, тя се съгласява", може да бъде прекратена с помощта на... вибратор.
Печелившият ход - Вибраторът не изисква от жената сексуално отдаване, а предоставя услуга срещу смяна на батерии. Купете такава играчка, но се постарайте да присъствате, когато партньорката ви я използва. Безмълвното наблюдение отстрани обаче няма да свърши работа. Обяснете, че ви харесва да наблюдавате как тя получава удоволствие, или колко добре изглежда там долу. „Жените с позитивна генитална самооценка достигат оргазъм по-лесно", намесва се експертно госпожа Уентленд, а ние превеждаме на човешки: когато партньорката ви не се притеснява от голотата си и собствената си наслада, тя се държи доста по-разкрепостено. Точно както я искате!
спокойна в секса
СПОКОЙНАТА
Жените с дългогодишни връзки, които описват като „стабилни, пълни с любов и взаимно уважение", имат по-висока сексуална самооценка. Сексологът Ян Кернер споделя: „Много мои пациентки твърдят, че стигат трудно до оргазъм, тъй като не се чувстват много уверени в партньора си. Когато тази несигурност изчезне, те започват да получават по-голямо удоволствие от секса".
Печелившият ход - Говорете по-често за общи планове. Тук обаче бъдете внимателни, защото „Хайде да размразим хладилника заедно" няма да предизвика същия ефект като „Хайде следващия ти рожден ден да го прекараме в Италия". Друг добър похват да спечелите доверието й е като си оставяте мобилния телефон на видно място и не си затваряте електронната поща. Това ще й покаже, че нямате никакви тайни от нея и не очаквате есемес или писъмце от бившата/новата. Но по-добре не правете това, ако наистина не смятате да я водите в Италия или старото ви гадже е коварна скандалджийка, която знае как да ви вкара в беля.

спокойна в секса
КРАСИВАТА
Жена, която се харесва как изгледа, иска по-често секс и получава повече удоволствие от него. За да не голословим, ще споменем едно знаково проучване от 2009 г. на тексаския университет. В него учените наблюдавали сексуалната реакция на жени, които гледали порнофилми. „Уверените в собствената си привлекателност (която била установена предварително с въпросник - бел. авт.) стигнаха по-високи нива на възбуда - повишаване на температурата, дишането, овлажняването", отбелязва авторът на изследването Брук Сил.
Печелившият ход -  Правете й комплименти, когато жената е облечена и сте далече от спалнята. Така думите ви няма да бъдат приети като намеци за секс, а ще звучат искрено.



желана жена
ЖЕЛАНАТА
Работата ви затрупва и не ви остава свободно време дори за секс. Не смятайте обаче, че обяснението „Затрупан съм от бачкане" ще мине. „За това, че сте интимни все по-рядко, жената не вини обективните обстоятелства, а себе си ­ казва сексуалната терапевтка Кристъл Хайнрихс. ­ Партньорката ви се опасява, че е станала по-малко желана, а това води до снижаване на сексуалната самооценка." И ето я ­ лежи под вас, скована от мрачни мисли. Искате качество в секса - постарайте се за достатъчното му количество.
Печелившият ход - Ако не ви стигат сили и време за пълноценна креватна сценка, използвайте удобните моменти за кратки, но ясни намеци. Сутринта в кухнята я хванете уж спонтанно за талията. Вечерта след работа пък я нацелувайте поне 5 секунди. Казано накратко - покажете ищах. „Дайте и да разбере, че постоянно я желаете, даже тогава, когато не можете да отделите време за секс", съветва психоложката Трейси Кокс.

Източник bnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи