Камелия изсъска на Андреа заради обувките




Двете фолкдиви Андреа и Камелия си обявиха война заради обувките

Камелия си пада по екстравагантните обувки
Камелия си пада по екстравагантните обувки
Твърдението на Андреа, че Камелия я копира по екстравагантност на обувките, подразни до ярост ветеранката в чалгата. „Човек, ако се порови в дискографията ми, ще открие, че аз съм екстравагантна не от вчера, а от години. Тогава Андрейчето е стояла още на ученическия чин и е носила китайски кецове” – изсъска Камелия по адрес на своята колежка.

Двете певици се надпреварват да показват екставагантни обувки по участия. Андреа провокира колежката си с изказването, че Камелия копира обувките й. „Това не може да е вярно! Камелия ходи с ексцентрични обувки отдавна” – коментират хора от попфолк средите.
Андреа не й отстъпва по ексцентричност
Андреа не й отстъпва по ексцентричност


„Ще пропусна покрай ушите си твърдението на Андреа. Никога не съм влизала в конфронтация с колежки” – коментира Камелия, но хора, които я познават отблизо, твърдят, че тя няма да преглътне лесно заяждането на Андреа. „Всъщност истината е, че двете подражават на провокативното облекло на Лейди Гага, в това число и обувките” – смятат по-наблюдателните.

Не е тайна, че Камелия има огромен гардероб, в който важно място заемат обувките. Може ми най-ценният чифт от тях са чепици с тънък ток „Боргезе”, изработени ръчно от 30 отделни части. Украсени са с повече от 100 блестящи диаманта, което определя и фантастичната цена на обувките – 2 500 долара в зависимост от броя на скъпоценните камъни.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи