Радина Кърджилова се проявявала и като бисексуална?





Радина Кърджилова се проявявала и като бисексуална?
Радина Кърджилова

Радина Кърджилова, станала известна покрай “Стъклен дом” с ролята си на Сиана в сериала, е имала бисексуални наклонности, мълви се в средите на НАТФИЗ. По коридорите се говори, че до­като учела в теа­тралната академия, талантливата актриса била лудо влюбена в своя колежка от същия курс. Красавицата непрестанно ходела по петите на другото момиче и се появявала на всяко парти, където е тя.

Драмата била, че другата студентка никак не й обръщала внимание, още повече на плътските пориви и желания на Радина Кърджилова. Сиана от “Стъклен дом” обаче продължила да бъде настоятелна. Накрая колежката й решила да я игнорира, показвайки й всячес­ки, че тя е напълно хетеросексуална и няма никакъв шанс да се получат нещата помежду им. Просто нямало как и поради простата причина, че девойката е израсла в прекалено консервативно семейство със строг баща. И въпреки че следвала в НАТФИЗ, студентката не желаела да предприеме подобни стъпки с бъдещата звезда от “Стъклен дом”.
Радина и Калин
Радина и Калин


Радина Кърджи­ловадълго време не можела да го преглътне и пред най-приближените си прия­тели, тогава, дори споделила, че изобщо не признава мъжкия пол. Всичко се обърнало на 180 градуса, когато сегашният й “принц” – гаджето на Радина Ка­лин, решил да промени бисексуалната й ориентация.

Трябвало му около половин година, докато през това време не спирал да се върти около актрисата, която най-накрая “мирясала” и развяла бялото знаме, че се предава в обятията му.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи