Диляна Попова призна за Таки




Една от най-красивите модели у нас Диляна Попова призна за връзката си с наркобоса Таки.

Една от най-красивите, а в последно време и известни, българки Диляна Попова

Диляна Попова

  Една от най-красивите, а в последно време и известни, българки Диляна Попова призна за любовната си афера с наркобоса Таки в миналото. Тя обаче се кълне, че противно на клюките по неин адрес, никога не е спала с мъже за пари и не би го направила, даже ако баровецът я отрупа с милиони.



„Не съм такъв тип човек, а си имам и работа, от която печеля достатъчно” – обяснява ослепителната манекенка. Освен като модел в последно време Диляна Попова нашумя и с участието си в хитовия филм Love.net.

Тя признава, че е имала връзка с наркобоса Христофорос Аманатидис-Таки, но категорично отказва да разкаже подробности. И това е съвсем разбираемо – Таки си е жив и здрав и макар че не е в България, все още има влияние в родния ни ъндърграунд.

Ако вярваме на слуховете, двамата били заедно само няколко месеца, а повечето неща в медийното пространство за тях са само клюки. Връзката им била рутинна и Диляна не получавала скъпи подаръци от рода на бронирани джипове.

„Имам хубави спомени от тази връзка” – споделя Диляна и допълва, че пази добри отношения с всичките си бивши гаджета включително и с Дичо.

Източник kliuki.bg

1 коментар:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи